Kistakebebspagettibaconglassklubbah&mflummelvisklippningsajktönarsomförsökerraggapåosspåbussen

hej idag efter skolan åkte jag sandra och niki piki till Kista galleria. Först åt vi sen skulle niki klippa håret.. Sen gick niki på bikbok med ett par stora vita byxor och kallade sig själv elvis...Sen gick vi runt i affärer och kollade. Själv köpte jag en brun munkjacka och ett par svarta tajts,, ja jag stavar det så .... Skyll inte på min stavning jag går ju i Trollbodaskolan... Och nej jag kan inte skija på ord i en rubrik det är bara ni som har svårt att läsa....

Alla barnen gick i skolan utom niki för hon var på piknick..




"alla barnen hatar skolan utom frida för hon slipper lida "

Hej idag har jag gått runt och sagt massa "alla barnen skämt" as roliga är dom... Om man är trött såklart.. och det var vi ju hela dagen. Jag kom faktiskt på 3 alla barnen skämt, nu när jag tänker efter så är dom inte så jävla roliga, dom är ganska tråkiga.

Alla barnen hade en apa utom amanda för det var hennes mamma

Alla barnen åt pyttipanna utom hanna för det var hennes panna

Alla barnen hatar skolan utom frida för hon slipper lida


(det är skämt och det är roligt om man är trött och om man pratar som en apa som mig)


S + N = flumm

Britney Spears - Womanizer


Kofta och linne

I vällingby köpte jag en stickad Svart kofta/ponho typ... Och ett vitt linne.


Svart kofta H&M 149kr
Vitt linne H&M 69kr

Vällingby dagarna

hej jag kom nyss hem från vällingby. Jag var där och kollade när KD upprädde på scenen. Lite krångel med musiken men annars gick väll allt bra. Sen mötte jag michaela där och va med henne ett tag.

Sen kom Cherifa och Filla :) Vi åt på Subway för att Filla hade massa kuponger så det var jätte billigt ! För 17 kr fick vi en halv liter läsk och en 15 cm macka !! Snacka om billigt ! Sen gick vi runt i Vby ett tag och sen stötte vi på TELIA SEBBE !! hahahaha.. Visste ni att han rökte ? Ja det gör han iallafall. Michaela stod och pratade lite med han och sånt. Dom verkade känna varandra lite..  Sen åkte vi hem.



Sofia och Fanny dansar loss på scenen


Alice och Ida gör sig redo !!


It's a sunny morning !

Solen skiner in genom mitt fönster nu. Det känns nästan som att sommaren är tillbaka. Jag kollar på hostel 2 nu också den var bra men jag tycker nog att Hostel 1 var bättre. För i den här filmen fattar man ju vad som kommer att hända. Det är samma saker som händer bara olika personer. Men den var bra ändå, ni som inte har sett nån av filmerna så borde ni se dom. (det är ingen komedi, det är skräckfilm på högsta grad )


sakaden är stor, klassresan - 07

sov gott

Nu är jag trött nog och ska sova. Imorgon ska jag till vby igen och titta på när formationen från KD uppträder på scenen :) Jag ska nog träffa Cherifa med flera.

God natt för mig !


Lördag

hejsan idag har jag varit i vällingby. Jag skulle vara där med filla och cherifa men filla mådde jätte dåligt och åkte hem och cherifa föjde med. Så jag och michaela var där och Mojje var typ där på scenen och sjöng och sånt. hahaha. Michaela gav sin kärlek genom en blomma till en kille som hon inte känner.

Nu ska jag stax äta middag (tacos) och så ska vi kolla på film. Det blir nog Into the wild och sen Hostel 2. Jag har hört att båda filmerna ska vara bra men jag vet inte.


Michaela och mojje hahhahahahahhahahaha


Mojje och jag hahahhaha kolla hur jag ser ut !

Pizza kväll

Nu är pappa på väg hem och har köpt med sig pizza. Gott gott. Jag  tog en Vesuvio utan tomat, ost och skinka... hahahhaahhhhaha nej jag skojjade bara jag tog en Vesuvio med curry. Imorron är det lördag och helg, gud vad skönt att få vila lite efter en vecka i skolan. Men imorron ska jag nog åka till vällingby för det skulle vara något specielt där typ uppträdanden och sånt. Kan vara kul. Eller ska jag träffa Cerifa säga hej till henne. Hon har ju flyttat tillbaka till Stockholm nu :) JIPPIE !!

White chicks

Ni missade väll inte white chicks igår ? Okej det gjorde jag jag så typ bara en halv timme av det. Men jag har ju redan sett den typ en miljon gånger. Den är ju så jävla bra asso ! Jag tror att jag aldrig kommer att tröttna på den filmen. Den bästa delen är ju när dom sitter i bilen och sjunger hahahh




Jag ska nog se den ikväll igen.... ha det bra på er

DONUTS

hejsan kom nyss hem från skolan.. Vanlig dag och lika äcklig skolmat som vanligt. Så på lunchrasten så gick jag och Sanna ner till Åkermyntan. Jag handlade en donut och Sanna handlade lite naturgodis. Jusste jag tog en 2 liters appelsinjuice.



Jusst jag har ju köpt UGGS !! Det blev ett par bruna jätte fina :)

NIKI IS BACK

Shit vad kul vi hade !! Jag och Sandra åkte till nikis hus och blåste upp ballonger och tog på oss party hattar. Sen när hon kom såg stod vi och skrek VÄLKOMMEN HEM !! Hon blev jätte glad vi gick och pratade om allt som hade hänt när hon var borta och sånt. Det var jätte kul. Imorgon ska jag och sandra gå med en vit tjöja och på ryggen ska det stå; NIKUW IS BACK !
Vi är ju så roliga ! Här kommer lite bilder från dagen


Kristoffer, molly, sandra (lite suddig jag vet..)

Molly@hästparken


En glag NIKUW


SSAANNDDRRAA



Jag och sandra :) hahahahhahahha

Nu ska jag gå och kolla på Top model... SE YA !

NIKI NIKI NIKI NIKI

Niki är på väg hem från flygplatsen nu JIPPIE !! Jag och Sandra hade tänkt att gå hem till henne med ballonger och party hattar och sånt och överaska henne... HAHAHAHHAHAHAHAH Fett kul...

Idag i skolan hade vi håltimmar i typ 2 och en halv timme. Så jag Sandra, Evelinn och Molly gick till Orion och åt lunch. Jag sandra och evelinn delade på en pizza medans Molly åt en kebab tallrik..



ska äta se ya !

Ny bloggadress!

Nu är det slut med www.tessuws.blogg.se  istället blir det  www.thessanisthlm.se. Jag kommer att ha den nya ett tag sen ska jag byta till ett bättre namn :) Nu ska jag gå och lägga mig god natt på er ..

puss

*tänker*

Jao.... Jag sitter och funderar på vilken färg på Uggs jag ska köpa.. Det står mellan Svart och brun...


Jag har ju  ganska svårt att bestämma mig... Jag ska till stan imorgon efter skolan och gå och kolla på UGGS !!!! Dom är så snygga ju..

Blogging from school

hello everybody. Nu är det liten rast och eget arbete börjar snart. Brevid mig sitter molly, evelinn och sandraw..... hahahha Häxorna är emo's idag. hahahahaha, alla skrattar åt dom !! Nu ska jag springa upp till klassrummet och ha lektion. Idag slutar jag 14.25 och då ska jag  skynda mig hem och packa ihop de sista sakerna och sen ska vi åka till JÄRVSÖ... jippie !

ha det bra :)

Skolan.

hejsan. Skriver på två bloggar nu för att niki åker till London idag. Kommer att sakna henne. Men hon kommer tillbaka på onsdag ! WEEEI. Hungrig, det blev tomatsoppa till lunch.. inte så vidare gott.

Jag var ju så rolig igår..hahhahaha ( jag är ett träd )

fuckingskit.blogg.se

Roooolig

Den här är till er som inte har sett den, så måste ni se den. HELT KLART ! Den är inte så bra men man måste se den ändå !


Hare gött

Dålig uppdatering -,-

Halloo..... Jag vet att min uppdatering har inte varit den bästa men det ska bli bättre. Det har varit fullt upp med skolan och läxor. Idag åt vi lunch ute på skolgården ... Lite konstigt, jag vet.. Självklart blev det korv med bröd. Och niki och molly hade mjök -krig typ.. ahhahah Molly din lilla busunge. 

Gissa vad jag ska göra nu ?   LÄXOR -.-

puss och kram

Vår blogg äger !

Det går jätte bra för min och nikis blogg ! Igår hade vi 347 läsare det är ganska mycket med tanke på att vi gjorde den igårn vid lunch. Nu ska jag göra läxor idag blir det ; 25 tal i matte , 10 frågor och läsa 14 sidor i NO, och göra 2 frågor i SO och forska lite om Carl von linné.


Ha det bra på er puss !

Hål i väggen

hejsan sitter och tittar på ett enormt roligt program ! Hål i väggen på 6an. Ni borde också titta det är ju så himla kul !
Det är två lag, röda och blåa.


Det röda består av; Felix Herngren, Björn Gustafsson, Henrik Schyffert.


Och det blåa består av Linda Rosing, Alexander Ervik, Bobby Oduncu.




Min nya granne

OMG jag är i chocktillstånd. Alice världens snällaste Alice har flyttat in i huset 5 meter bort från mitt hus. F*n vad roligt att hon bor där är ju så snäll och rolig, och nu bor hon granne med mig. Världen är ju för liten.

Idag gjorde jag och ballaste niki en blogg tillsammans. Spana in och bli stamkund !
http://fuckingskit.blogg.se/

<3 T

my desktop

Jag vill bara att alla ska veta att min bakrunds bild på datan är helt klart snyggast. Med iconerna som jag har har jag gjort ett hjärta *fett stolt*.


Snyggt va ?

Nu ska jag gå och kolla på gossip girl på tv, (kanal 5). Har som vanligt redan sett avsnittet en miljon gånger men jag tänkte att jag kunde titta på det igen.

<3 T

Jag ska digga Tokio hotel

Ja nu har jag bestämt mig att jag ska börja lyssna på Tokio hotel. Ja vissa låtar är inte så dåliga. Varför det vet jag inte, men ja man kanske börjar gilla dom efter ett tag. Min favorit låt som dom har gjort är ju helt klart Monsoon.



Nu sitter jag och frågar alla på msn om dom har tokio hotel låtar. Men självklart är det ingen av mina fjortis kompisar som har det.

<3 T

trött....

God morgon på er alla läsare. Idag ställde jag klockan på 9 för jag skulle gå upp i tid. Ja det gick ju inte så bra jag är ju fortfarande trött. Jaja jag blir väll piggare snart.

Idag ska jag typ bara slappa och göra lite läxor. Sen vet jag inte mer vi får väll se om jag går ut och springer lite.  Nu ska jag titta på VMA galan som jag spelade in igår.. Roligt roligt.



<3 T

Pizza,tv,godis,fruktsoda

hej alla läsare, just nu sitter jag och tittar på tv. Hostel på tv6, jätte bra har sett den innan men pappa har inte sett den så vi tittar på den igen. Till middag åt vi pizza jag tog en med sinka och curry. Och även fast jag är proppmätt sitter jag och klämmer i mig godis.

Snart är Blondinbella på tv. Missa inte henne nu 22.30 på tv3. Jag ska iallafall kolla, det kan bli roligt att höra henne vara med i ett humor-program. Nu ropar tv;n på mig, gotta go se ya.

<3 T


en solros.....




<3 T


Blondinbella

Missa inte söta blondinbella ikväll.

Klockan 20.00 ska hon vara med på det nya programmet Musikmaskinen på kanal 5
Klockan 22.30 ska hon vara med på Extra Extra på 3:an



<3 T

god'morgon'god'morgon'god'morgon

hejsan, vaknade nyss upp från min läskiga dröm. Eller så läskig var den inte eller jo lite faktist. Jag blev jagad av en stor ödla och den var jätte snabb och sånt. Sen  sprang jag ju runt i i området där jag bor... Ja det var en konstig dröm.

Idag.. ska jag.... hmm......  jag vet inte än men jag ska iallafall gå och köpa godis. Kanske åka till Vällingby och kolla på uggs'en på Top shop. Dom är så jävla gulliga. Jag måste verkligen ha dom.. Men jag skulle vilja ha ett par ljus bruna men dom var slut. Och dom svarta fanns det inte i min storlek.. DESPERAT dom är så himla snygga till ett par tajta jeans under.




<3 T

Vi fick en minut sen tog pengarna slut

- En sekund blir till år och regnet det slår på fönstret som är hjärtat för dig. Vi fick en minut sen tog pengarna slut, jag hann aldrig säga. Jag saknar dig och jag lovar du finns här innom mig. Jag vet om du orkar att vänta jag vet att det kommer en dag platt som en tid som bara du och jag kan lova. Jag vet att jag känner en längtan och jag ber dig tro på mitt ord. Det enda jag vill är att få vara där du är. Långt bort här ifrån dit jag inte kan nå går dina dagar förbi. Men månen ger ljus i en natt utan slut, försöker att säga att jag saknar dig och jag lovar att du finns här innom mig.


<3 T

FREDAG

Jag är medlem på världens bästa sida ! Gratis make up. Man får present kort på kicks eller nån annan affär om man blir medlem. Jätte bra bli medlem du också det kostar ingenting.




<3 T

Utvecklings-samtal -.-

hejsan sa. Nu sitter jag och tittar på Sex and the city säsong 4. Jätte bra det är min drog och min nya bästa vän. Snart är det utvecklings samtal i skolan. Det är klockan 16.30 så jag tänkte gå upp till skolan rund 16.00. Sen vill jag hitta på nått roligt, typ ut och springa med nniki och sandra :) Det är vi bäst på.. Nu ska jag göra mig iordning och sen gå upp til skolan puss på er <3

<3 T

KEBAB !

mums mums mums.. Nu sitter jag och äter på min kebab tallrik. Fan vad dyrt det har blivit ! Förut kostade det typ bara 50 kr nu kostar det 70 kr !! Orka att dom höjjer priserna. Men det är värt det ändå. När jag kom ner till pizzerian sitter typ några killar i 8:an och stirrar på mig och ännu mer när jag gick ut med en kebab tallrik.


Min kebab ! Jag älskar ordet KEBAB !

<3 T

Godmorgon

hej hej vaknade nyss. Idag är det hemstudiedag. Så nu är det dags för läxor. Sen Tänkte jag gå ner till pizzerian och köpa en kebab med bröd till lunch. Mumsigt !

<3 T

OMG !

ojojoj......... min blogg är ju ganska liten och jag vet att jag har inte många läsare om dagen. Men idag hade jag 109 läsare jag fattar inte hur det kan vara möljigt. Jag brukar ju typ bara ha 20 st om dagen.. ahhaha. Roligt att så många har läst idag, men det var nog för jag den första som kommenterade kissies inlägg. Roligt roligt !

Nu ska jag kolla på Sex and the city och sen gå och lägga mig. Imorgon har jag också hemstudie dag så vi får väll se om jag hittar på nått :)

<3 T

my day

hejsan. Eftersom vi egentligen har hemstudiedag och då ska man jobba hemma men jag hade ju nästan gjort allt så jag åkte till vällingby med sandra och niki. Där gick vi runt och kollade och pratade. Vi satt i vällinge hus och åt lunch. Jag frossade asiatisk mat, medans niki åt Pasta carbonara. Sandra var inte hungrig så som tog en cola. Vi satt och pratade om gamla minnen från lågstadiet hahah mycket roligt. Sen gick vi runt  och tittade. Sen gick vi ner till Ö&B och köpte cola och sandra skulle ha dumle också. Efter det var vi trötta och åkte hem.

Imorgon är det utecklingsamtal 16.30. Innan det vet jag inte vad som händer. Nu ska jag göra resten av läxorna så jag slipper göra nått imorgon.

Min data är fuckad och jag kan inte lägga upp bilder. Jag får försöka en annan dag. Puss på er.

<3 T

11 september 2008

Hoppsan hejsan nu ska jag göra mig iording och åka till vällingby med sandra och niki piki päron pö. Vi tänkte äta lunch där och bara ha almänt roligt .. Bussen går 12.41 så jag ska gå till bussen om en halv timme.

Idag är det 11 september 2008. Sju år sedan några idioter körde in i World trade center. Det var en chock som berörde hela världen. Jätte många dog och skadades. Jag vet inte vad man ska säga men det är ju så jävla onödigt. Jag blir så jävla arg när jag tänker på hur många oskyldiga människor dog. Jag tycker att alla ska ha en tyst minut i dag som minne till den här händelsen.


Jag kommer ihåg när det hände, jag satt vid tvn och kollade på nyheterna. Så såg jag hur planet flög in i tornet jag fattade inte så jätte mycket då för jag var ju bara 6 år. Men ändå fattade jag att något hade hänt. Sen i skolan satt vi och hade en tyst minut.

<3 T

mys i sängen

hejsan hoppsan bloggen. Nu tänkte jag sätta på mig mys kläder och lägga mig i sängen och kolla på american pie 2. Jag har säket redan sett den men jag vill se den igen :) Imorron blir det nog bio med molly, niki och sandra tror jag.

<3 T

dagen

tjoho idag hade vi skolfoto ja det gick väll ganska bra antar jag.. hahahahah jag blundade på alla bilder förutom en. jag tror dom kommer att ta den bilden till skolkatalogen. Efter skolfoto stod vi och posade när Mona tog kort hahahhaha


INGEN KOMMENTAR PÅ MIG TACK


Se för er själva


ingen kommentar............


jag är mållös

<3 T

SKOLFOTO IMORGON HJÄLP

japp då var det dags för årets skolfoto, ajaj. Jag skulle få 25 kr av nniki och 25 kr av sandra om jag hade med min gula paralino tomte på klassfotot, LÄTT ! Bara inte fotografen dampar och säger nej. Men det borde ju inte vara ett problem.. Jag ska ha på mig den beiga tröjan som jag köpte igår. (den som är på min header). Och sen ljusa jeans.. Kanske nått mer, det får vi se imorgon.
 

så ska jag se ut på skolfoto som en NÖRD !

<3 T

I <3 min nya header

Åh jag bara älskar min nya header som min bror har gjort. Den blev så jävla snygg ! Han är verklingen proffs ! Nu ska jag titta på the hills på MTV

<3 T

Lunchar hemma

Hejsan sitter hemma på lunch-rasten. Som vanligt är det ingen god mat i skolan.... Nu ska jag rota igenom kylen och kolla om det finns någon god mat här hemma. Nästa lektion börjar 12.55 och det är SO sen slutar jag efter det klockan 13.45.

<3 T

Ny header på ingång

Nu har min bror nyss tagit massa bilder på mig och ska göra en ny header på mig. Den blir nog klar imorgon eftermiddag eller nått.. Den kommer nog att bli jätte fin hoppas jag. Nu ska jag stänga av datan och göra mig iording för sängdags. Jag ska upp tidigt imorgon.. -.-

<3 T

roligaste

hhallojj, idag i skolan ... sööög det var fett tråkig. Men sen efter skolan åkte jag nniki och schandra till Vällingby. Ojojoj TJOCKISAR vi är asso. Ja det ska vi inte prata om men aa. Det var as roligt och jag köpte en tjöjja som jag ska ha på Skolfotograferingen som är på onsdag. Och sen köpte jag en kalllender en rosa, så jag ska hålla reda på alla läxor och prov och sånt. Jag är ganska glömsk av mig.


Köpt på H&M, för 149kr


MIn rosa kallender, från nån bok butik i vby, 119 kr !!

<3 T


black hair ?

ojojoj ja skulle ha mörk brunt hår men jag tror att det är på gränsen till att det är svart hår -.- Ja håret är blött nu men vi får se hur det blir imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig snart, jag är jätte trött och ska upp klockan 7 imorgon.
God natt på er alla

<3 T


aj det svider..

hej alla blogg-läsare. Nu sitter jag här med hårfärgen i håret, jag har ju färgat håret förut och då har det inte svidit men den här gången gör det de. Nu ska jag kolla på tv sen ska jag tvätta ur färgen. Lägger upp bild sen.

<3 T

Vällingby idag

hejsan, idag åkte jag mamma och broshan till vällingby. Han skulle handla nya jeans och lite sånt. Vi gick runt och tittade lite där och sen åt vi lunch på Subway. Mums en kyckling macka med smält ost. Själv köpte jag två saker i Vällingby, en mössa och .................. HÅRFÄRG.


Hårfärg espresso, H&M 59 kr


Mössa från åhlens, 79 kr

<3 T

Eftermiddagen

ojojoj, i eftermiddags hände det jätte mycket. Hahahahhaa  nej jag skojjade bara med er ju, gud vad lättlurade ni är !

Jo först åkte jag och handlade i spöregnet. Så när jag kom hem var jeansen genom blöta. Precis när jag har kommit hem glömde jag att köpa kakao. Åh shit tänkte jag så, jag fick cykla ner till affären igen. Och sen när jag har kommit hem började jag baka kladdkaka. Sen när jag ska lägga in kladdkakan i ugnen så ringer Cherifa och filla och dom säger att jag ska komma till Vällingby och vara med dom. Så jag skyndade mig att byta om och sedan åkte jag till vällingby. Det enda vi gjorde var att sitta på Donken. ahhahaha, sen när jag skulle åka hem skulle dom gå och bråka lite med nelly.

Efter middagen så la jag mig i sängen med datan och började kolla på en film, den heter Wall-e. Jusst nu är det ganska dålig men jag ger filmen en chans och tittar vidare.

Så här ser resten av min kväll ut;









okej två saker,
1, Jag ska inte äta allt själv
2, Ignorera att mina bilder är suddiga och tagna med min mobil.

<3 T

Nu åker jag och handlar

Nu ska jag äntligen åka och handla massa. Först ska jag in i godis affären och handla godis, och sen ska jag in på ica och handla lite annat som chips, läsk, smör, kakao. Sen när jag kommer hem ska jag baka kladdkaka !! ahhahahah jag är fett tjockis xD hejsvejs :)


<3 T


I hatar när det regnar

Nu spöregnar det i förorten här, inte kul. Jag hade tänkt att åka upp till vällingby och köpa en tjöjja till skolfotot som är på onsdag... Shit måste köpa hårfärg också, för den färgen jag nu är typ urtvättad. Och det är inte så snyggt. hmmm jag ska nog gå och köpa hårfärg iallafall. Så kan jag färga håret imorron. 

<3 T

6 september

Idag är det LÖRDAG woho ! Gud vad skönt det känns att man är ledig hela dagen. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag.. Någon bra idé kanske. ?

<3 T

jag gjorde rea fynd

hejsan glömde skriva att jag gjorde värsta rea fyndet idag på Gina tricot ett randigt linne för 29 kr !!! (det har kostat 129 kr.)



<3 T

ballaste dagen

Hejsan åhh, jag är så jvla glad för idag träffade jag Sandr E och filla JACOB ÖQVIST !!! OMG tänk att vi träffade han i VÄLLINGBY !! Han bor i råksta sa han, vi var fett glada och tog kort på han.... fan vad cool han är asso, vi stod och pratade med han i typ 5 min, han är jätte snäll och rolig. Han frågade om vi var på Voice 08 vi sa ja såklart och sen fråagde han hur det var att stå i publiken det fösta vi sa då var VARMT !!


Ignorera att jag är ful , jag JACOB filla, sandra fottar oss :)

I skolan var det roligt för jag och naomi dansade till världens bästa låt, In the ayar. åh den kan man verkligen dansa loss till och man har jätte kul. Nu ska jag kolla på SATC säsong 1, se ya

<3 T

Mer shopping...

Hejsan kom nyss hem. Jag och mamma har varit och shoppat en ny jacka till mig en snygg höst/vinter/vår jacka. Nu ska jag kolla på några avsnitt av Sex and the city.

<3 T

I love my new jeans

Hej, jag har nyss varit ute med hunden och har ätit middag. Nu ropar mamma på mig vi ska åka och handla en ny jacka till mig. Jag älskar mina nya jeans dom är så sköna att ha på sig. Gotta go se ya all



<3 T

Skolan och lite shopping

Hejsan hejsan.. Skolan idag var som vanligt.. Idag hade vi bild med en ny lärare. Han är fransos eller nått han är typ lite läskig med duktig. Han heter något konstigt, och förklarade jätte länge hur man utalade det och sånt.. Efter skolan åkte jag till Vällingby och skulle kolla på jeans. Och handla jeans det är det värsta jag vet, det är så svårt att hitta rätt storlek och modell och allt sånt. När jag gick in på H&M de första jeansen jag såg var precis sånna jag hade tänkt att köpa. De paret jeans som låg överst tog jag och gick och provade dom. OCH DOM PASSAEDE JÄTTE BRA. åh vad skönt tänkte jag, för när jag ska handla jeans brukar det ta timmar. Jag köpte dom woho ! Sen hade jag en kupong på Glitter 25% rea på allt i buktiken (vid ett köp tillfälle) så jag gick dit och kollade. Och då hittade jag en jätte fin sjal/halsduk. Så jag köpte den också :)


Halsduk från Glitter, ordinarie pris 79 kr men jag fick den för 59.50 kr





Jeansen från H&M, 398 kr

<3 T

ja, jag vet läxor suger.

japp i skolan får man läxor. Ja iallafall dom flesta skolorna.. I min skit skola får man det ... Och det är inte lite läxor heller det är typ en miljon glosor i alla ämnen, läsa extremt många sidor i olika böcker, svara på en miljon frågor om det man har läst.. I HATE IT !

<3 T

Ugly betty på tv

Vissa program kan man se hur många gånger som helst utan att tröttna. Ett av mina favorit program är Ugly betty, så jävla bra tycker jag. hahahah det där rimmade ju nästan. Ja nu ska jag kolla på Ugly betty iallafall det går på kanal 5  20.00

<3 T

Vad ska man göra nu ?

Jag har tråkigt vad ska man göra egentligen ?.. Sitter och tänker på saker som jag vill köpa.. Jag skriver listan här.. ;

1; ett par coola skor / tofflor - top shop

2; ett par nya jeans - cheap monday / H&M

3; munkjackor - bik bok

4; en ny väska - ?

5; lite snygga kläder till hösten - H&M, gina tricot.... ?

nu ska jag gå och kolla på tv se ya later !

<3 T

Coolaste dagen, ffs, vi träffade kändis ! woho !

Asso shiit villken dag. Först var jag i skolan sen följde jag med albin, devin, nohan, oskar och max till Orion ( Världens bästa pizzeria). På vägen dit mötte vi maja, agnes och rebecka så dom hängde också med dit. På resturangen är alla killar fett blyga och det var tråkigt så skulle vi möta lotta och louise. Så skojjade albin och sa kolla nu kommer lotta, så vi kollade dit och skrattade för det var ju inte lotta. Sen när vi kollade vem det var tyckte vi att vi kände igen henne. Sen gick hon och satte sig vid det bordet som vi satt vid ( det var ju lång så hon satt dig på  andra sidan med sin kompis). Sen när vi hade ätit klart gick vi och satte oss utanför ett konditori som ligger precis bredvid pizzerian. Killarna var blyga och gick typ hem men vi stannade och hade roligt. Vi gick in i kondiset och köpte havreboll och fick en varsin klubba. Sen gick hon som vi kännde igen och hennes kompis in på konditoriet och vi tittade jätte mycket så vi bestämmde att vi skulle fråga när hon kom ut. Han som jobbade där innne kom ut med en tallrik med bakelser GRATIS vi började äta på, och den var inte så jätte god. Men det var snällt ändå. Sen kom dom ut och vi frågade om hon var känd från nånstans och sen kom vi på att det var Artisten/rapparen AISHA. Hon var känd ett tag och sen försvann hon typ. Vi stod och pratade med henne ett tag sen gick dom.

Sen började alla gå hem så på vägen hem så gick vi förbi busshållsplatsen och där stod och hennes kompis ´hade precis gått på bussen. När vi gick förbi började hon prata med oss. Hon var jätte snäll och trevlig, och det visade sig att hon bodde här i hässelby. Sen sa rebecka tess, kan inte du ta kort på henne med din mobil ? Så jag frågade om det var okej hon var sa såklart ja.

       
Blyga  Boysen                 , Agnes                               , Maja

    
Aisha                                ,  Rebecka och Aisha       , Aisha och jag xD

P.S idag bjuder jag på bilden på mig och aisha för den var inte den finaste och det var ett misstag att ta alla korten i svart/vit

<3 T


Jag sakar dig tinike (h)

Asso tinike jag vill bara att du ska veta att jag saknar dig enomt mycket. Sedan dess att du slutade i tb har allt blivit jätte tråkigt. Det är jätte tyst och jag saknar alla dina komentarer som lärarna hatade. Och vi hade fett kul på labben när vi lekte.. Jag vill att du kommer tillbaka det var bara onödigt att du bytte skola. Jag saknar dom gammla tiderna,



<3  T

Vissa låtar kan man inte få bort från hjärnan

Har ni varit med om att ni har fått låtar på hjärnan som ni sjunger på regelbundet och man kan bara inte sluta. Jag hörde på radion en dag om man hade en låt på hjärnan skulle man sjunga på den jätte mycket och sen lära sig texten utantill och då skulle man tydligen glömma bort den. Men det funkar inte för mig kan jag låt texten sjunger jag bara mer och mer för då vågar man sjunga på den utan att säga fel.
  Jusst kan jag inte få bort låten DISTURBIA med Rihanna. Musik videon är konstig men den passar bra till låten.





Här får ni låt-texten så ni kan sjunga med :)

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum  
(Whats wrong with me?) Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
(Why do I feel like this?) Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
(I'm goin' crazy now) Bum bum be-dum bum bum be-dum bum


No more gas, in the rig
(Can't even get started) Nothing heard, nothing said
(Can't even speak about it) All my life on my head
(Don't wanna think about it) Feels like I'm going insane, yeah



It's a thief in the night to come and grab you

It can creep up inside you and consume you
A disease of the mind it can control you
It's too close for comfort


Put on your break lights

You're in the city of wonder
Ain't gon' play nice
Watch out you might just go under
Better think twice
Your train of thought will be altered
So if you must falter be wise

Your minds in disturbia
It's like the darkness is the light Disturbia
Am I scarin' you tonight
Your minds in disturbia
Ain't used to what you like Disturbia,
disturbia

Bum bum be-dum bum bum be-dum
bum Bum bum be-dum bum bum be-dum
bum Bum bum be-dum bum bum be-dum
bum Bum bum be-dum bum bum be-dum
bum


Faded pictures on the wall (It's like they're talkin to me)
Disconnectin' all the calls (The phone don't even ring)
I gotta get out,
oh Figure this shit out It's too close for comfort ohh



It's a thief in the night to come and grab you
It can creep on inside you and consume you
A disease of the mind it can control you
I feel like a monster oohh


Put on your break lights
You're in the city of wonder
Ain't gon' play nice
Watch out you might just go under
Better think twice
Your train of thought will be altered
So if you must falter be wise

Your minds in disturbia
It's like the darkness is the light
Disturbia Am I scarin' you tonight
Your minds in disturbia
Ain't used to what you like Disturbia,
disturbia

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
(Disturbia) Bum bum be-dum bum bum
be-dum bum


Release me from this curse I'm in
Tryin' to maintain but I'm struggling
If you can go Think I'm gonna ahhhh


Put on your break lights
You're in the city of wonder
Ain't gon' play nice
Watch out you might just go under
Better think twice
Your train of thought will be altered
So if you must falter be wise


Your minds in disturbia
It's like the darkness is the light
Disturbia Am I scarin' you tonight
Your minds in disturbia
Ain't used to what you like Disturbia,
disturbia


Bum bum be-dum bum bum be-dum
bum Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum (Disturbia)
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum




<3 T


Jag fattar inte att ni orkar

Jag  skulle aldrig orka stå och bråka om ingenting, det var ingen stor sak i början men sen blev det bara värre och värre. Varför räcker det inte bara att säga förlåt när det var en liten sak som ett skämt. Nu förstår jag ju att det har blivit en stor sak och dom som är inblandande mår ju inte bra. Jag försöker vara en bra kompis och försöka se på båda sätten. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill ju inte förlora någon som kompis. Det blir bara tråkigt när alla är osams och det är jobbig stämmning och alla är sura. Det är inte bara er det påverkar. Nu står man i mitten av två kompisar och man måste välja en och stå för det. Man vill ju inte bli ovänn med en bara för att dom har bråkat. Jag vill ju vara kompis med båda, men ändå måste man välja en. Ni måste ju förstå mig också, jag vet inte vad ska ska göra.

<3 T

RSS 2.0