Dålig bloggare = JAG

Hej :]

Jag vet att jag inte har bloggat så mycket de senaste veckorna.. Men det har varit fullt upp, jag har varit i Italien, varit med kompisar och sånt och sen krånglar mitt Internett ibland.

Idag har jag varit i Vällingby och handlat lite kläder och sånt.

Strumpor 9 st , H&M 98 kr

Grå långärmad med knappar, H&M 129 kr

Grå tjocktröja, H&M 149 kr

Loréal vattenfast mascara Kicks, 59 kr


V ringad kofta, Gina tricot 74 kr (till mamma i födelsedagspresent')

Imorgon ska jag och Emelie kanske gå på bio. Vi ska se Sex and the city xD. På lördag åker jag till nyköping och kommer hem på torsdag. Det är Världs utställing för Doberman (en hund ras). Vi och många av våra kompisar ska bo på en camping, med alla våra hundar. Hoppas att det kommer att bli kul, ni måste ringa och skicka många fina sms när jag är borta.


Tuuuudeeeellllls :]

Halloj

Igår färgade jag mitt hår mörkt brunt, det blev fint men jag fick lite färg i pannan som inte går bort "/ jag är nöjd iallafall. Idag började jag kl 9 då skulle vi sammlas vid Viadukten. Vi (6a, 6b, 6c) skulle till Åkeshov och gå runt i en skog som heter Judarskogen men många kallar den knarkarskogen för förra gången några var där hittade dom knark så polsen fick komma.... aja..Vi gick rund "Judarsjön" och hade kul jag Michaela, Amanda och Lorney gick typ sist av alla för vi var segast. När vi hade gått runt sjön [den var inte stor] satt vi oss på en äng och åt lunch. Jag hade en jätte god Kycklig sallad med Curry sås. Efter det spelade många Brändboll jag var lat så jag orkade inte vrar med..  Men jag och några roliga lekte runt med oss själva, byggde torn, hade vattenkrig och rullade runt i gräset.

Nu har jag bestämt mig att sluta på dansen för jag orkar inte längre, jag har dansat 2-3 gånger i veckan i nästan 6 år nu. Istället ska jag börja på fotboll, HSK-95 jag känner gangska många där så det ska bli kul. Ikväll är det typ avslutning så barnen ska spela match mot föräldrarna sen ska vi bada. Vi kommer att vara i lövsta.

ha det bra .. :)


God kvällis

God kväll alla läsare :]

Idag har jag bara slappat, solat lite och fixat med min nya blogg. Den är okej nu men ska fixa så att den blir finare sen. Imorron börjar jag kl 9. Först ska vi redovisa[prov] i NO. Sen ska vi städa ut skåpen.. hehe det kommer att gå bra jag har ju typ bara skräp och lösa papper. Vi slutar typ 13.40 [ungefär] då ska jag hem och sola och köpa lunch till Tisdag för då ska vi på "utflykt" till Judarskogen [ knarkarskogen son hannah säger för sist hon var där hittade de påsar med knark]. Japp så är det hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft lite uttråkad men ändå skönt att bara slappa. '

Puss och kramisar ^^

Mjaow



igår köpte jag en ny bikini ^^
btw det är varmt ute jag har solat lite med blev uttråkad som vanligt -.-


Gjorde en ny blogg

hejsan nu har jag gjort en ny blogg för den gamla för tråkig och namnet var inte så bra.. min gamla blogg

RSS 2.0