Shit det är ju fucking skola imorron

Jag har fortfarade inte kommit över tanken att sommar lovet är slut och att skolan har börjat. det suger ju. Ja imorron börjar jag 08.15 och slutar 15.45. Imorgon har jag lektioner som MA, SO, NO, IDROTT, NO TEKNIK, och kanske någon mer. Nu sitter jag och tittar på min enormt söta hund som har coolare namn än kenzas hund han heter    MILTON !! Jag ville att han skulle heta HILTON men det gick inte mamma med på..

<3 T


Bio

Hejsan nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Vällingby med pappa och broshan och titta på Mamma mia. Jag har hösrt att många tyckte att den var bra så nu var det min tur att det sen. Filmen börjar 17.30 och slutar typ 19.30. Om någon undrar så har jag gjort klart min SO läxa, nja nästan iallafall. 



<3 T

I'am sjunger in the regn

Det regnar ute nu om nu om någon undrar. hahaha. Nu måste jag göra klart läxan SO -.- åh... så jävla tråkigt.




<3 T


Adobe photoshop elements 4.0

Hejsan, nu sitter jag här framför datan och tänkte installera Adobe photoshop elements 4.0 på den bärbara datan. Jag skulle vilja ha den senaste photoshop men 4.0 är bra tycker jag eftersom jag kan typ inte så mycket hur man redigerar och sånt. Men jag lär mig mer och mer. 

 

<3 T

nrj ??

tjohoj. Sitter ensam hemma nu och ska snart duscha. Ikväll blir det kanske nrj. Då får man se Lady gaga live. Är det nån mer som ska dit ?? (a) Nu ska jag gå  och äta nått som min vän nniki sa tyckte det var ett bra tips när man är hungrig. bye bye


jag och nniki

<3 T

Hungrig

jag ska börja med att säga att jag suger på att laga mat. Min pappa är inte hemma så min Bror skulle laga mat, så han lagade typ nån raggmunksgrejj.. Det såg ganska gott ut men det smakade skit.. Så jag tänkte att jag skulle steka på några Potatisbullar, men då blev inte heller så bra så jag slängde dom. Och nu vet jag inte vad jag ska göra... Jag skulle kunna ta en macka men....

<3 T

Gossip girl säsong 2

Hejsan nu sitter jag bara och längtar tills min favorit serie Gossip girl säsong 2 ska börja. Är det nån som vet när ? Kommer den i höst eller på våren, nu vill jag veta.



<3 T

nytt ! Dagens

Nu ska jag börja med en ny sak det ska heta Dagens och då skriver jag dagens tur saker. Som idag är lyckosakerna ;

Dagens lycko-dricka: Red bull

Dagens lycko-djur: Snigel

Dagens lycko-nummer: 8

Dagens lycko-maträtt: Ärtsoppa

 <3 T

håltimme i 2 timmar

hejsan hoppasan, nu sitter jag hemma och äter lunch. Nästa lektion börjar 12.30 så jag har gott om tid. Vi har håltimme nu för att vi har ingen bild idag för vår skola har ingen bildlärare just nu. jaja bara bra för mig ju. Nu ska jag fortsätta att äta mina  makaroner och köttbullar xD

Jusste såg ni blondinbella på the voice imorse ?? det gjorde jag iallafal, det var roligt att höra hennes röst hahhaah ha det bra på er nu, se ya

<3 T

Tv dags

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Girl meat Cowboy, det verkar bra. Sen ska jag titta på finalen av Project runway. Jag hoppas att  Christian Seriano vinner, han är duktigast och rolig xD jaja Man vet ju aldrig, men man frå alltid hoppas.




 
Christian Seriano          :]


<3 T

school

hej hopp gummi ..........  Imorse försov jag mig för igår kväll låg jag i sängen och tittade på tv sen sommnade jag, sen vaknade jag och stängde av tv:n och sen sommnade jag om igen. Så jag glömde att sätta på väckarklockan -.- Jag vaknade klockan 8 imorse och jag började 8.15, ja ba shit och skyndade mig till skolan. Därför hann jag inte skriva ett inlägg på morgonen. Skolan idag var som vanligt.



Saandraw och en matta xD

<3 T

Är jag modell ? - nej -.-

Varför tror alla att jag är modell ? Bara för att en bild på min header ? Bara för att min bror har en systemkamera och en fotosudio och brukar ta test bilder på mig ? Jaja det är roligt när folk säger det till mig eftersom ja är så ful (tycker jag). Nu ska jag lägga upp en bild som jag är ganska nöjd med. Det är min bror som har tagit den och redigerat den. Han heter Björn Weidinger och om ni vill bli fotade så kan ni maila han på [email protected], eller gå in på bjorne.imagedesk.se



<3 T

Besök

Jahapp nu ringe nyss min farbror och sa att han skulle komma förbi om en halvtimme. Så det var bara att börja städa rummet !!  Det var ju inte så mycket att städa, men typ bädda sängen, plocka upp lite kläder från glovet och rensa skrivbordet. Nu ska jag äta middag.

<3 T

Red bull sorbe

hej efter skolan köpte jag en red bull och när jag kom hem så la jag den i fysen så att den snabbt skulle bli kall. Och sen typ 3 timmar senare kom jag på att den låg kvar i fysen. Så jag sprang till köket och tog ut den ur fysen och så öppnade jag den och det var inte flytande utan det var som Sorbe/blöt snö. Hahah mums, nu ska jag hälla den i en skål och ÄTA den med sked xD

<3 T

Hemma från skola :]

Hej san sa. Nu är jag hemma från skolan, idag hade vi tyska, EPA, Idrott, och so. Det jobbigaste var nog so, vi skulle läsa typ en miljon sidor i Histora boken som är typ 4 cm tjock. xD. Sen skulle man svara på massa frågor också men det var typ ingen som hann det så jag tänkte göra frågorna nu. Jusste på bussen hem såg jag en as cool tjej med jätte fint hår, det var svart och sen hade hon flätat det as fint jag var avensjuk på henne -.- Nu är det läx-time, se ya suckers.

Suddig bild från so lektionen. OBS det var i början innan läsandet började.


Mollypellen ? snygg frisyr !

<3 T

Sandra är emo !

hej hemmma från skolan nu,.... Efter skolan åkte jag till mamma och sa hej kollade på min hund, TJOCKIS !!   Den ser ut att vara fett tjock men när man känner på han är han väldigt smal. Jo jusste i skolan har SANDRA E blivit EMO nej då hon har bara färgat håret svart... Jag tycker hon passar jätte bra i svart, ja det är ju iallafall bättre än sin andra hårfärg, blond brun råttfärgat ?

Nu är det Mean girls på 4:an hah det är en jätte bra film jag har sett den typ tusen gånger. Aja nu ska jag titta på den ändå bara för att  jag har ändå inget bättre för mig.

Idag bjuder jag på några bilder från skolan ENJOY !


Jag och Sandra E, vad gör hon ?

Nu hade jag en fiin bild på NIKUWS men nu har hon tjatat så mycket om hur ful den är så nu var jag snäll och tog bort den åt dig :)


hahahah kolla linda xD


<3 T

Sunday

hejsan idag är det söndag och det betyder att det är skola imorron.. Det blir en tuff dag imorgon, jag börjar 08.15 och slutar 15.45 !!!! Shiit jag vet inte om jag orkar.

Nu ska jag vila ut och titta på en film. First sunday är ju ganska passande, någon som har sett den ? Hoppas att den är bra.

<3 T

emo ?

hejsan jag har nyss målar mina naglar svarta, nån kommer ju att säga att jag är "emo". Men det är jätte snyggt med svarta naglar tycker jag. Som i Gossip girl där har Jenny svarta naglar det är sååå snyggt..

Nu ska jag vara lite barnslig och titta på Spy kids 2 på tv4+... hahhaha jag vet.

<3 T

i <3 er

idag var det stadsvanring i stan med skolan utan SANDRA E !! fan dig. jaja, efter skolan så åkte jag, lortney och michalea till vällingby. Sen kom massa andra också som, felicia, ezkil, bella, michan, amanda, linda och kanske nån till som jag inte kommer ihåg namnet på xD Vi gick runt i vällingby och hade kul.

Nu vill jag titta på en bra film helst komedi för det är inget bra på tv.. Ge tips nu :)

<3 T

Morgon

hejhej,, blir ett snabbt inlägg, idag ska vi och på stadsvandring på kunsholm -.- lite tråkigt för man får inte gå med dom man vill, Dom roliga som jag ska gå med är sandra, amandra och caroline. Smsa och ring !! mitt nummer är 0762528802 :) puss på er alla :)

<3 T

Hallooojj

Hej, idag har jag varit i skolan som vanligt..... Idag byggde vi båtar av kartong, haha jag vet det är konstigt. Vi blev indelade i grupper, i min grupp var nniki, molly, naomi, michalea och ett cp barn xD sorry men jag gillar inte henne hon är jätte jobbig. Sen skulle vi bygga båten.. Jag gjorde en egen extremt fin tycker jag, själv är jag bra på att komma på namn så jag döpte den till TEJPEN :) För det var så mycket tejp på den.. Inte konstigt. Sen gick vi ner till lövsta badet och hade båt race. Våran båt kom 3:a av typ många båtar runt 20 stycken tror jag. Efter skolan var vi vid lövsta ett tag och "lekte". Sen kom Sandras pappa och hämtade, han släppte av oss vid riddersvik. Sen tog vi bussen till Vällingby, där träffade vi felicia :) Vi var med henne ett tag, gick till donken, kollade på lägenheten som brann i vby, tyckte synd om en liten kille som blev utburen från lägenheten. Sen mötte vi NELLY !!! shiit det var länge sen man såg henne, hon var ju "emo" ett tag och nu har hon blivit "fjortis" igen. (För er som inte vet har nelly brunt hår nu).  Sen började det spö-regna och åska och blixtra, lite läskigt.

Nu är jag hemma och fixar med datorn -.- jobbigt..     Imorron är THE VOICE 08 på tv !! Ni måste titta ! KLOCKAN 17.00 PÅ KANAL 5 !! 

   
Bild från Båt racet,             jesper och albin gör sig töntiga xD

<3 T

trött

jag vaknade på fel sida idag... Jag ska försöka att piggna till lite, och sen fixa iording mig för skolan. Idag i skolan ska vi bygga BÅTAR, jag ba WOOT jag menar det är är ju små båtar och sen ska vi ha båt-tävling....

Nu vill jag hitta bra låtar att lyssna på, igår hittade en ganska bra det är I kissd a girl med Katy perry. Skriv gärna några låt tips på bra låtar :) Nu ska jag kila till plattången, mitt hår ropar på den... xD

<3 T

Jag måste se den !

hej hej satt och kollade lite på youtube filmer och hittade den här filmen som snart kommer ut på bio och The piratebay. Jag måste bara se den, bara traliern dör man av skratt.. Huvudrollen spelas av en av mina favorti-skådespelare Anna Faris.





Där är filmen den heter The house bunny  

<3 T

My Xp looks like Vista !!

Hej, efter fem timmar i skolan sitter jag nu och leker med min "nya" laptop. Den var pappas förut men jag fick den nu. Det är en Dell grå med Windows xp. Men nu har jag fixat så jag har ett Windows vista tema så det ser ut som det är en vista dator :) *jag är smart* Det blev jätte fint jag trodde att det skulle bli sämre kvallité men det ser verkligen ut som en vista dator.
                

Skrivbordet print screeeenat, datorn från ovan med min rosa internet kabel,  datorn.  (klicka för större bild xD)

<3 T

God moooorgooon host *aj*

Jag vaknade med enormt ont i halsen. Så nu sitter jag och suger på en jätte äcklig halstablett, samtidigt som jag provar min "nya" laptop som pappa hade förut. Idag blir det skolan som vanligt, mitt schema för dagen är;
 Matte- 9.00-9.45
So- 10.00-10.45
Datakunskap- 11.00-11.50
Sen är det lunch ett tag xD
Efter lunchen ska vi typ leka ute eller nått... fett töntigt ..

Nu ska jag gå och göra mig iordnigen och sen om jag hinner ta bussen till skolan, men jag får nog gå för jag kommer inte att hinna -.-

<3 T

Skolan och Vällingby med N & S

Hej kom nyss hem från Vällingby, var där med nniki och sandra.. Först var vi tjocka och åt Happy meal på donken, sen sprang vi runt i Vällingby och K:fem. Sen blev jag och sandra sugna på Red bull och gick och köpte det nniki vill inte ha red bull så hon köper en jävla cola. Sen var vi där ett tag sprang runt busringde till folk, folk ringde till oss och folk visste att om mig typ det var läskigt. Sen åkte vi hem.... Och nu sitter jag här och har tråkigt, sitter och kolar på högen med lappar vi fick från skolan idag.

<3 T

Skolan :(

hej och godmorgon nu har jag precis plattat klart håret. Och nu ska  jag bara sminka mig och sen gå till skolan. Nu är det lite bråtton för om jag ska hinna till 9 måste jag gå om 10 min så bye bye på er :)


<3 T (sorry för det korta inlägget)

fan

jag gick till knallen och dom hade igen brun hårfärg bara blonda. Ja vad gör man nu... Åker till vällingby nej innan jag har hunnit dit har dom hunnit stänga. Jaja jag får väll färga en annan dag.

<3 T

jag är ett troll

hej jag har nyss klippt mig och det blev inte bra den här gången, JAG SER UT SOM ETT TROLL. Njaa nästan iallafall, jag  tänkte hur jag skulle klippa och ja i hvet såg det bra ut men när jag hade klippt mig blev det inte som jag hade tänkt mig. Kanske blir det hatt till skolan imorgon. Nu ska jag gå till knallen och kolla om dom har hårfärg. Min utväxt är inte fin, jag lägger upp en bild på håret sen.

<3 T

Godmorgon alla läsare

tudels, nyss vaknat är fortfarande trött men jag kan inte somna om. Sitter och funderar vad man ska göra på sista dagen på SOMMARLOVET !! ååååååhhh... Imorgon börjar skolan, NEJ NEJ NEJ ! JAG VILL INTE !! Skolan är verkligen det tråkigaste som finns, gå upp tidigt på morgonen ta bussen till skolan, sitta på lektionerna och försöka att lära sig iallafall en sak och sluta sent. Men vi ska ju få ett nytt schema och jag hoppas att jag får turen och får ett bra schema. Nu ska jag gå och äta frukost.

<3 T


Hemma från the voice

Hej har nyss kommit hem från the voice konserten. Shiiit vad mycket folk det var och det var varmt som fan. När vi kom dit såg lisa nårga av sina kompisar, vi hälsade på dom och stod brevid dom ett tag. Sen började vi gå bort närmare scenen, varje gång nån gick ut för nån hade svimmat gick vi längre fram. Det var svårt att komma nånstans för det var så mycket folk. Efter ett tag såg vi Lisas kompisar igen och stod brevid dom ett tag. Sen skulle vi gå fram lite lisa och rebecka gick först, sen kom det några och knuffade undan mig. Sen såg jag lisas kompisar och gick till dom, jag stod där och försökte titta efter lisa och rebecka men jag såg dom inte. Så jag stod där med några jag aldrig träffat förut och dansade och hade kul. Dom jag var med hette Kalle, Nisse, Tess, och Elin. Sen fick jag ett sms av Lisa hon skrev att hon stod längt fram ett tag sen var det så dålig luft så dom blev lyfta över staket av vakterna hon sa att vi inte skulle gå fram. Jag blev orolig och försöte ringa men fick inte tag på henne. Sen stod jag kvar där ett tag, sen sa lisa att dom skulle gå till oss. Sen gick vi ut och gick till DONKEN :)

På tunnelbanan hem satt det typ en kille som var as full. Han började prata med mig och rebecka han var jätte förvirrad. Han frågade vart vi bodde,  jag ba eh... VÄLLINGBY ! Då sa han shiit alla bor typ i vällingby.  Jag menar jag ljög ju såklart man säger ju inte vart man bor till ett fyllo på tuben.. Sen på Bussen träffade vi Sandra, Linda och Michaela dom hade också varit på the voice och dom stod längt fram två gånger och blev överlyta varje gång.

Nu ska jag gå in och dusha.

lite bilder från kvällen ; 
På andra bilden är vakna med the voice gänget 
tredje bilden är mange schmiidt xD
frjärde och femte bilden strippar jakob öqvist
och på sista bilden är nån som jag har glömt bort xD
              
 
<3 T

the voice tonight

Hej, nu har jag precis plattat håret. Fan asso det sliter jätte mycket, men det är värt det. Ikäll ska jag, lisa (bom@) och rebecka (rebcka@) gå på the voice festivalen i kungsan. Det börjar klockan 7 och slutar 10. Bussen går 17.25 till hässelby gård, där ska jag möta rebecka (: 

Nu ska jag gå och titta på my sweet sixteen xD ha det bra och alla som ska till the voice vi ses där !




<3 T

Ung-08

hej, igår kväll kom jag hem från göteborg. Internet funkade inte så kunnde inte skriva ett inlägg.

Idag var Emelie och jag på Ung-08, på tuben dit satt det det några töntar och fotade oss. Ena killen har jag gått i samma klass i typ en måndad och dom andra var typ några turkar.. När vi kom till kungsträdgården såg jag att alla gick runt med parlino tomtar och jag ville också ha en.. Så såg jag Parlinos tält och gick dit om man ville ha en tomte måste man vara med att tävla. Det var en sms tävling.. det gick inte bra för mig jag är inte van med en Nokia telefon. Sen fick man inte använda T9 det sög.. Så det gick inte bra men jag fick en tomte !! xD Och två badbollar.. Imorron blir det The voice antar jag. Måste hitta någon att åka med E kunde typ inte.. "/



    

<3 T


Hej en snabbis

hej nu sitter jag här vid datan i hotellet's entré. Jag har nyss ätit frukost buffé mums.. Nu är jag proppmätt och ska strax gå upp till rummet och packa ihop de sista och sen ska vi åka till Skara sommarland. Jag kommer hem på torsdag kväll..

<3 T

Shopping dag

Hej, idag har jag varit på Ge-kås Ullared. För er som inte vet vad det är så är det ett jätte stort varuhus med massa saker. Det finns allt från heminreding till borrmaskiner och kläder som är jätte billigt. För min del var det att hitta fina kläder. Här är min lilla lista av saker jag köpte idag.

§ Två stycken kläningar/tunika, en rosa och en ljus gul ( 59 kr st )
§ Ett par mörk blåa jeans ( 129 kr )
§ Två stycken V-ringade koftor, en brun och en grå ( 119 kr st )
§ Hårsnoddar ( 8 kr )
§ Hårspännen ( 5 kr )
§ Hårspray, PROFFS lila ( 20 kr )
§ Plånbok, silver-färgad ( 30 kr )
§ En frisör sax ( 12 kr )

Sen köpte jag också en tröja i en annan affär brevid varuhuset, den är vit och.... lite svart den kostade 100 kr men den var på rea. Jag lägger upp en bild på den när jag hr kommit hem.

Imorgon ska vi åka till Skara sommarland, sen åker vi till Göteborg igen och där ska vi bo hos några kompisar. Så det kommer nog inte att bli någon bloggning. Men jag kommer hem på torsag kväll och då kanske det blir ett inlägg. Då lägger jag också upp bilderna på kläderna.

<3 T

Nu är jag i Halmstad *Woho*

Hej, efter en lång och regnig dag på Liseberg är vi äntligen framme i Halmstad. På Liseberg var det regnigt men kul, jag tog massa bilder men jag glömde kamera sladden hemma... "/ Jag köpte också ett par rosa kaninöron, dom är jätte gulliga. Från göteborg tod det ca 1 timme och 30 min att komma till halmstad, just nu blåser det jätte mycket ute. Vi bor på ett jätte fint hotell; Best western Grand hotell.  Nu ska jag gå och kolla om det finns en pool nånstans på hotellet, det borde ju finnas eftersom det är Grand hotell. Det tycker iallafall jag. Imorron blir det nog Skara sommarland, hoppas att det blir fint väder. Imorron blir det Ullared SHOPPING TIME !!  (:

<3 T

Bloggar från hotellet

Hej allihoppa :]
Idag har det varit en bil dag. Klockan 10 åkte vi från Stockhololm mot skövde. Försat stoppet var Vadstena där stannade vi och åt lunch på China garden. Efter maten gick vi runt i Vadstena och kollade. Sen såg vi en stor skylt efter vägen där det stod att det var buffè med kakor och kaffe och sånt. Så vi åkte dit och åt massa goda kakor man blev proppmätt. Efter många kakor åkte vi vidare mot nästa stopp som var Gränna, GODIS TIME ! Vi stannade och köpte massa polkagrisar, jag köpte 3 polkagrisar med smakerna; Smultron, Supersur och Passionsfrukt.  Jag har inte smakat dom än men dom är säkert jätte goda. Efter gränna var det raka vägen mot Skövde. Vi bor på Quality hotel Prisma, jätte mysigt och fint. Men nu ska jag gå upp till rummet och slappa, sen ska jag och pappa ut och äta.

P.S Jag lägger upp bilderna från resan när jag har kommit hem, ( jag glömde min kamera sladd) *klantig*


<3 T

Hemma snart borta igen

Hejsan nu är jag hemma från Jennifer och vattenkriget idag som var på gärdet. Jätte mycket folk och as kul. Fy fan var dränkt man var i grädde och vatten och annat skit. Men det var värt det, ni som inte var där.. ni missade årets händelse.
Imorron åker jag mot Göteborg, först ska vi stanna en dag på SKARA SOMMARLAND xD och en dag på ULLARED !! *JIIPPIIE* och sist men inte minst LISEBERG. Woho ! Jag kommer hem den 14e på kvällen. Sen ska jag och Emelie kanske gå på Ung08 och The voice. The voice är ju ett sommar måste det får man ju bara inte missa :)  Under de kommande dagarna kommer jag nog inte kunna blogga. Men ni får ha det bra utan mig, ring och smsa <3

Jag lägger upp några bilder från de senaste dagarna :)

     

<3 T

Är hos J

hejsan idag har jag och jennifer handlat vattenpistoler till den stora kriget imorron. Nord möter syd i gamla stan. HEJJA PÅ NORD !! Vi är laddade och redo för en stor dag imorron :) Så ikväll ska jag sova hos Jennifer och hyra en skräckis.. Hahahahha

Hare gött lägger in ett inlägg på fredag kväll innan jag åker till Göteborg.

<3 T

Film time

hejsan, Idag har jag varit med Jennifer. Idag bestämde vi att vi ska vara med på vattenkriget i stan på fedag. Så imorgon ska vi åka till vällingby och inhandla vattenpistoler xD

Vi har nyss tittat på [REC] feett läskig.. nej så läskig var den inte, men vissa scener skrek man lite.. Jag rekomenderar den ni borde se den! OBS den är på spanska men det var svensk text. Om 45 minuter är det SATC time.. Sen ska vi nog sova eller så stannar vi uppe och tittar på Hostel..



<3 T

Jag kommer nog aldrig att komma över den här låten -.-



Nepp, nu är det TV dags. Först x-effekt sen next och sist men inte minst gamla goda UGLY BETTY !! :)

<3 T

Funny ! ^^

Hejsan har nyss kommit hem från en lång dag med jennifer. På förmiddagen åkte vi till vällingby, vi gick och kollade och sen åt vi lunch där. Vi köpte ett paket med gör dina egna studsbollar på Åhléns. Sen åkte vi till våra mammors jobb och gjorde studsbollar, jag säger bara kladdigt ! Sen sprang vi runt där och lekte, åkte på stolar och sånt.

Här får ni några bilder från dagen :)



*hhahahahahahahah*

<3 T

God morgon alla vakna (:

God morgon, Idag ska ´jag träffa jennifer <3 Jag ska möta henne halv nio nu så det är dags för mig att gå. Jag lägger upp dagens klädval ( ignorera att bilderna är suddiga).. Ha det gött <3 T



Dagens klädval ;



Gråa stuprörsjeans; Cheep monday
ljus blått linne; H&M
Grå munkjacka med tryck; Bik bok
Svart hello kitty väska; En hello kitty affär i Italien :)


The blogg is up and running xD

hejsan hejsan nu är bloggen igång igen. Med en ny header (inte så bra men får duga för tillfället) ska jag börja blogga igen. Den är inte helt klar jag ska fixa och trixa lite till med den.

Imorron ska jag och Jennifer hitta på något roligt :) jag ska upp klockan 7 imorgon så det är nog dags för mig att sova snart.

Hare gött    <3 T
 
 Saknar dig nikuws  <3<3

RSS 2.0