http://www.stoppaipred.nu/index.php/Huvudsida


börjar om med desingen

hej eftersom jag har inga större planer på dagen så tänkte jag börja om med designen och försöka få upp en header och sånt. ÖNSKA MIG LYCKTA TILL

jag + Ella + grannar = ?

ELLA FRELLA OCH JAG KANSKE BLIR GRANNAR OM ETT TAG :)



hhhhhaaaaalllllooooowwwwweeeeennnnn

Idag är det halloween, äntligen jag har längtat hela året på den här dagen. Hoppas det blir kul, men det kommer det för jag kommer vara med dom roligaste vännerna. Albin, devin, niki, sandra, nohan och max. Fan vad kul vi kommer ha, jag ska nog ha med kameran och ta många fina bilder så vi inte glömmer denna dag, Jag ska klä ut mig till nått andorlunda, jag kommer inte säga vad men jag kommer ge er en liten ledtråd,



Jag kollade nyss på en skräckfilm. Mirrors, as läskig men bra. Men för ett tag sen gick alla och la sig och det blev helt mörkt i huset så jag vågade inte kolla klart den. Jag får göra det imorron när det är ljust ute x) Jag brukar inte vara så rädd för skräck filmer men den är en av dom få som är läskiga. Dom läskiga som jag har sett är nog REC & MIRRORS.


Nu ska jag snart sova, jag ska bara droga Lady Gagas låtar lite till hahahhahah


Besatt av Lady Gaga...


Lady gaga - love games



Lady gaga - Paparazzi

Lady Gaga - Poker face


är det morgon,

Jag har nog vid det här lagret litstat ut att det är morgon.
~ Bloggar senare ~




nu blir det HÄMD på niki

- Therese fick träffa sin största idol, BOBBY.
- Therese gav mig en bitchslap mitt framför ögonen på Bobby
- Jag spottade på Therese (hämnd)


Det läste jag nyss på NIKIS BLOGG

Idag gick vi in i Bobbys hårstudio, och bobby är min största idol. Så står han där och jag ba SHIT ! Fan vad coolt jag sa; "Du är min största idol" och han sa; okej. Han är så cool och söt. Så niki tänker göra en bitchslap på mig för det gör hon alltid när hon blir glad och jag är hennes enda offer. Så jag trodde att hon skulle slå mig så då slog jag henne, men det gjorde hon inte *förvånad*. Det var typ det som hände.


fotograf: niki                      modell: jag

bilder



Bilder finns på NIKI'S BLOGG

Skepp o' hoj

Nu är det snart dags för mig att ta resväskan och möta upp Jennifer vid bromma plan. Först ska hon klippa sig och sen ska vi äta lunch på donken x). Jag har en hel resväka med mig, men jag ska bara vara på en 24 timmars kryssning *galen*
Jag har med mig 3 par skor !! Moahahahhaha. Bussen går 13.11 så jag går väll här ifrån 13.00, jag vill inte missa bussen som jag typ alltid gör. Hoppas att jag inte blir sjösjuk, men jag borde inte bli det, hoppas jag.. Nu ska jag stänga av datorn och packa ner den. Hoppas att ni kommer ha det bra och vi ses på Onsdag,

Puss på er alla,

hahahhahahahhaahahha *andas* hahahahahahhahahah

Shulululu

Nu håller jag på att packa för imorgon åker jag Viking line. Jippie. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Men man får väll hoppas att det blir lite disco där så man får dansa av sig lite efter en halv termin i skolan.


bästa

hej & hejdå

hej, nu ska jag göra mig iordning och åka upp till Vällingby med cherifa. Vi hann bara gå in i en affär igår för att dom stängde så tidigt. Så nu ska vi åka dit tidigare. Jag vill hitta ett par guldiga örhängen. Typ ringar tjocka eller nått. Det är så snyggt.

hejdå för nu ska jag göra mig iording. PUSS OCH KRAM


shopping on gina tricot.

hej, efter en seg morgon, åkte jag till mamma och hämtade pengar, jeans, min jacka och våffeltången. Sen åkte jag till vällingby och mötte upp cherifa. Asso hon är bara 12 och har varit med om så mycket i sitt liv, både bra och dåliga saker men som hon sa, man lär sig av det. Det är helt otroligt coolt.

Jag shoppade två plagg från gina tricot. En rosa tunika och ett svart linne.


jag & cherifa @ gina tricot


rosa tunika, gina tricot 99 kr (REA)

fram
   bak
Linne gina tricot, 99 kr (REA)                                                

DROGA SEX AND THE CITY

ett måste på helgen/höstlovet är att man måste droga avsnitten av sex and the city. Det ska jag göra iallafall. Ja men inte hela tiden jag har andra planer också. Jag ska gå på bio med tjejjorna, jag ska gå bus eller godis med tjejjorna, jag ska göra allt med tjejjorna. Och när jag skriver tjejjorna menar jag, niki, sandra, sanna, mona, molly, naomi, sammi. tror det är dom kanske nån till.


copyright thessanisthlm

morgon piggis

Nu har jag precis vaknat. Det tog ett litet tag för att komma in på datan för internet är cp...




vi är bäst

1.


2.



3.


4.


5.


6.


7.


~ the end ~

hej korv kiosken, säljer ni kyckling macka från subway ?

LOL

http://jagheterniki.blogg.se


en bild säger mer än tusen ord.
n <3 t

3 dagar kvar.

Nu är det bara tre (3) dagar kvar tills jag och söta Jennifer åka kryssning. På måndag kl 18.00 (typ) går båten från sthlm. Jag kommer hem dagen efter på eftermiddagen. Moahahahhah vi ha skit kul.


sist jag åkte kryssning med Jennifer var det med Let's dance. ( det var typ mer än 2 år sen)
( Jag dansar med Måns Zelmerlöf, jag är stolt för det var han som frågade om vi skulle dansa (a) )

" - jag känner mig hedrad !"

Hej jag vill först och främst säga att känner mig riktigt hedrad. Jag är nämningen med på en bild som sitter hemma hos molly. På väggen i trappan upp till övervåningen har hon massa foton från när hon var liten och sånt massa minnen. Och där på en bild är jag med :) Det är när jag var kanske 6-8 år på skolavslutningen. FETT COOLT, och på den väggen finns det inte en bild på niki eller sandra.... *moahahahhaha*

Nu ska jag gör läääxor, först ska jag skriva klart min svenska berättelse och sen ska jag skriva "this is me" i engelska.. Man ska typ skriva jätte mycket om sig själv..

P.S rykten säger att blondinbella börjar blogga igen på söndag

sanna is the 'h' in HUMOR

hejsan hoppsan nu har jag gjort massa.. Efter skolan åkte jag och sanna till vällingby och gick runt och kollade och sånt. Jag handlar ett vitt linne och tvp diadem ( tror det stavas så..) från H&M. Sen åt vi på donken och sånt. Sanna är så jävla rolig. Sen gjorde vi ett stor besök på.......


Mohahahahhahah.. Nu har jag duschaaaat och ska kanske kolla lite tv och sen sova, vi har typ "MATTE" prov imorgon. Asso vår matte lärare är lite sajjk och säger till typ 2 dagar innan vi har prov. Och det är ett stort område vi jobbar med och vi har typ jobbat med det i 1 vecka, och vi har inte gjort klart kaplitet.. (?)

Imorgon ska vi få våran PHDB, det är ett häfte där det står om man når målen för alla ämen, spännande. Och så skulle vi få veta vad fick fick på so-provet som vi hade för (2) veckor sen tror jag. Jag hoppas att det gick bra, men det tror jag. Det var ganska lätta frågor.

Och igår beställde jag en laddare till min kamera som jag har tappat bort *slarvig*. Men aja nu har jag köpt en ny och den kom på posten idag :D Jippie laddar batteriet nu för andra gången på 1 år... fast jag använder kameran ganska mycket.


En klasskompis är bäst på att rita och har ritat av Kung fu panda !


lekte HIPPIE på sy-slöjden idag hahahahah

ny header.

hejsan jag gjorde nyss en header och la upp den men den syns ju inte.. ?

Eller ser ni den ?


ja iallafall så här sen den ut, inte så där über fin men den får duga tills vidare. Jag har tröttnat på den som jag hade innan.

nu ska jag springa till tv;n för nu börjar ugly betty

Hello blog I'm back

hejsan som ni kanske har märkt har jag inte bloggat så mycket på senaste tiden. Men jag har inte hunnit och orkat, det har varit mycket i skolan och sånt. Men nu tror jag att min paus är slut. Jag ska börja igen, kanske inte så många inlägg om dan men jag ska försöka att blogga mer. Jag hoppas att ni har haft det bra och det har jag..

Nu ska jag göra klart engelska läxan och sen ska jag kolla på ugly betty och desperate housewives.


Minne x)


trött som en apa

hej igår satt jag uppe till typ halv tolv och pluggade till so - provet som är idag. Dom sista minuterna var det riktigt jobbigt för jag var på väg att somna hela tiden. Idag har vi bild med nya mysko/läskiga/svettiga/flintskalliga bildläraren. Asso han är konstig för han får damp och sen börjar han skratta åt det, fast inte sånt vanligt skratt utan nått konstigt höhöhööh.  Han skrämmer oss alla. Och det roliga det är hans kläder; en lista vad han hade på sig

Måndag; jeans + turkos skorta
Tisdag; jeans + knallgul skorta
Onsdag; jeans + mörkblå skorta
Torsdag; jeans + limegrön skorta
Fredag kommer jag inte ihåg.

Ingen brukar skrämma mig, men han fick ta priset den här gången.


Jag spöar upp niki

8 = otur

Idag har det varit en spännade dag... TYP... för på syslöjden när jag sydde med symaskinen så sydde jag i mitt finger.. Vet inte riktigt hur det hände.. Men det var nästan kul.. För när jag precis hade gjort det så gick sy-nålen av och satt kvar i mitt finger.. Jag blev as rädd och ba sprang runt i rummet och skrek KOLLA  KOLLA !! sen började jag skratta men det gick bra ingen större skada det gick inte igenom hela fingret bara en bit på sidan.. Men 5 minuter senare sitter jag på symaskinen och syr igen.. Vissa tyckte att jag var galen som vågade sitta och sy igen efter dennna händelse. Och det läskiga är att typ 10 minuter senare efter att jag har sytt mig i fingret så gör ella det. fast inte lika mycket, och hon skrattade också.
    Sen fick jag veta att det var den 8/10, 8 !!!! självklart att jag sydde mig i fingret, det var ju min oturs dag allt som har med 8 att göra GOSH !




















så glad var jag när jag hade sytt mig i fingret.

men snälla !

Läs den här artiklen om Blondinbella. Jag fattar inte ens att Aftonbladet orkar skriva det. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3476049.ab

Hon har blivit anklagad om att hon dricker mer än en vuxen, och hon har skrivit det i bloggen. Och nu har nån anmält henne till Socialtjänsten. ORKA BRY SIG ! Men om dom ska anmäla Isabella så kan vi väll endå passa på att anmäla alla andra 17 åriga tjejjer som är ute på kvällarna och super ? Eller är det bara Isabella vi ska göra det på för hon skrev det på sin blogg ? Det finns fler som gör det. Men bara för hon är en av Sveriges största bloggare så måste vi göra det, eller hur ? Men bara för man har 500 000 mindre läsare i veckan så behöver man inte det ? Hon har druckit ett glas vin, nån drick på migel fester och sånt. Det är väll bra att hon inte blir skitfull som dom flesta andra blir, dom andra dricker typ 7 cider på en kväll, och hon dricker ett glas vin ?


hahhahahahhahah

Tog den här från niki så jävla rolig


lääxxoor

sssssskkkoooooooooooooooooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

På torsdag har jag so prov jag har ju jätte mycket att plugga på så hinner inte att blogga så mycket nu.. Och sen ska jag skriva klart min "uppsats" om Carl von Linné, det är också mycket kvar att göra. Den ska vara inne på fredag. Allt har blivit jätte stressigt den här veckan. Här är listan på alla mina läxor.

* Plugga till SO-prov
* Skriva klart om Carl von Linné
* 4 matte stenciler
* 20 tal i matte boken
* Läsa 100 sidor i min bok
* Skriva om boken
* Engelska glosor typ 20 st
* Tyska glosor

Hinner inte göra nått annat än läxor nu.
saknar klassresan - 07

sssskkkooolllaaan

Fan vad 8:orna är roliga ! Vi satt och pratade med dom as länge, dom är så jävla roliga ! '

På torsdag har jag So-prov, jag har jätte mycket att plugga på. Vår lärare har varnat oss i veckor om hur svårt det kommer att vara. Orkar inte med fler prov nu.

good night, se ya another day !



P.S bästa sidan ever ! man får presentkort

Söndag

hejsan idag ska vi åka och fira min farbror som har fyllt år. Pappa kommer och hämtar mig och min bror snart. Måste fixa klart mig nu.

Ha en bra söndag :)

Alla barnen slutade knarka utom Eva som var trött på att leva


hahahahahahhah


roligaste dagen

Hej kom nyss hem från ungdoms gården lyktan i hässelby gård. Det var jätte kul där. Man kunde göra hur mycket som helst.

Här är en lista av saker man kunde göra ;

Sjunga singstar [x]
Spela guitar hero [ ]
Måla/trycka på en tjöjja [x]
Bli sminkad (inte ansikts målning utan riktigt smink, typ puder, ögon skugga och sånt) [ ]
Få massage [x]
Bli spådd [ ]
Få håret fixat [x]
Göra smycken [x]

Och mycket mer !

Ikväll ska jag kolla film som vanligt, är det nån som har ett bra tips på filmer ?

KANELBULLE DAGEN

Tjoho idag är det kanelbullens dag. Vet inte vad det är riktigt men man ska väll äta många kanel bullar eller nått.. Idag är det typ tjejmässa på en ungdomsgården  i hässelby gård. Så jag kanske dit, men jag vet inte vilka som ska dit. Ska du dit ?

god natt för idag.

Nu ska jag ska gå och lägga mig i varma sängen. Man blir ju ganska trött efter en helv vecka i skolan. Det har varit mycket läxor och stressigt. Så nu ska det bli skönt att vila ut en helg, men det räcker inte man är fortfarande lika trött på måndag.

Har ni haft en bra vecka ? Hoppas det, ha en trevlig kväll och god natt


det blir pizza fredag igen....

Hej idag blir det pizza till middag. Fast jag är inte så sugen på pizza så jag tar en kebab tallrik x)


Kebab kebab kebab kebab kebab kebab kebab kebab

löv till lunch xD

Hahhahaha i skolan idag så var det ap-äcklig mat. Så det låg löv runt där man tar mat  ( som dekoration ) så jag tog en tallrik och en löv på den hahha.

Efter skolan åkte jag till vällingby med rebecka, vi pratade as mycket. Vi har så mycket gemensamt (nästan), nej men min store bror känner hennes store syrra.. aa och sånt..

Nu vill jag ha film tips inför fredag kvällen :)

(H)


rip zaskia rip

prov prov prov prov prov och ännu mera prov

Hejsan,, varför ska det vara så mycket prov och skit i skolan nu ? Och varför ska alla prov vara på samma vecka ?

Kvällen´s to do !

* Skriva typ en miljon sidor om Carl von Linné

* Skriva massor om Kemi, typ joner, elektroner och massa sånt..

* Skriva om 1700-talet, frihetstiden, franska revoulitonen, bajs

RSS 2.0