Snö och -20 grader

Här i järvsö är det vinter på riktigt. - 20 grader, shit vad kallt, jag har inte nog med varma kläder för det här tror jag. Ute är det massa snö och blå himmel och solen lyser. Det är som ett riktigt vinterland här. När vi kom hit igår kväll var jag chockad över hur kallt det var. Jag tror jag har aldrig varit med om att det är -20 grader.


Medans jag är borta så kan ni väll underhålla niki åt mig. Jag tror hon blev ganska ledsen när jag åkte bort. Ta hand om henne åt mig nu.

NIKI  NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI NIKI

Järvsö, here I come

Nu håller jag på att packa och lägga över massa låtar på ipoden. Imorgon åker vi till Järvsö och firar nyår där. MYSIGT Det är iallafall lite snö där, skönt att  få komma bort och slippa värmen i stockholm. Nån dag ska vi kanske åka skidor, det ska blir kul för jag åkte sist på sportlovet i alperna. Åh jag saknar alperna, det var så fint och mysigt där. Jag vill åka dit igen. Vi får se om jag bloggar nått i järvsö. Det beror på om internetet funkar där. Men det borde det. Jag tar med datan iallafall. Det är skönt att sitta i bilen och kolla film. För då kan man tänka så här. Efter att jag har kollat på 2 filmer så är jag framme. Ganska skönt. Sist på vägen hem kollade jag typ halva säsong 2 av Sex and the city. Man tröttnar aldig på det ! Nu ska jag packa vidare och forsätta snacka med världens snällaste mange. 

Vi hörs. XO tess

Johan palm är skön



sista är ju fett skön, han är så jävla mysko. Han är typ i sin egna värld. hahahhaha

Beyonce VS. TESSOCHNIKI

tessochniki - crazy in love

Beyonce - crazy in love

tessochniki


Minnen.

BLONDINBELLA @ SBN


Kolla in blondinbella, hon festade loss på SBN, lite naket för min del.

jag pratar i telefon med nikin








































B E S T B E F O R E

Jag visst inte att hårspray hade bäst föredatum...

copyright tessuws.

den 27 december 2008

Idag har jag bara latat mig, tänkte åka till stan men jag orkade inte. Ikväll ska tjejjorna till Molly. Vi ska kolla film, sjunga singstar och dricka en massa cola och ha kul. Mysigt! Nu ska jag snart göra mig iordning och äta middag och sen åka till åkis och möta tejjorna.  Just nu är det as coolt ute. Himlen är rosa/lila, as grymt. Nu skulle jag vilja haft en systemkamera och fotat det så det blev bra kvallité. Men för tillfället får mig digitalkamera duga. Det blir ganska bra bilder ändå. Jag får väll önska mig en systemkamera i födelsedagspresent. Jag fyller ju år i mars så det är inte så långt kvar.


copyright tessuws.

Meryl Streep bär Prada.

Idag, åkte jag till vällingby för jag hade inget bättre för mig och jag orkade inte åka till stan själv. I Vällingby mötte jag Mailin och Emelie, så jag var med dom. Lite trubbel på donken men jaja, vi klarade oss. Sen åkte jag hem och åt, och sen åkte jag till emelie, vi kollade på mamma mia, sjöng falskt och drack red bull och åt godis. Mysigt.

Nu är jag hemma och sitter och kollar på Djävulen bär prada, så grym film asså. Jag älskar den.


Meryl Streep är grym.

Veckans babe.

Denna veckans babe är Emelies kusin malin.


pitcure



tack hela familjen och släkten för dessa underbara julklappar. <3

Julklappar.

Detta fick jag i julklapp.

*Koss hörlurar
*2 Björn borg trosor
*Present kort gina tricot, 500kr
*Present kort H&M, 500kr
*Present kort JC, 500kr
*2 st trollbodaskolan mjukis byxor.
*En trollbodaskolan tröjja.
*Parfym, Paris Hilton Can Can
*Ett par coola vantar.
*Hårfärg
*Gul klänning
*Hårddisk
250 gb
*MASSOR med pengar

bilder kommer senare.

headphones


copyright tessuws.blogg.se

Från er alla till er alla en riktig GOD JUL

Ha en god jul <3



Jag fick massa pengar, presentkort, mina efterlängtade kross hörlurar, och en 250 gb hårddisk !  Nu ska jag vara social och laga mat och sen ska vi åka till mamma och fira resten av julaftonen där.

XO XO tess

Uppesittarkväll

Imorgon är det julafton, tiden gick fort. Fortare än vad jag trodde. Nu står julgranen pyntad och jag har fixat alla julklappar. Det enda som saknas är upppesittarkvällen, hoppas ni får en bra jul det ska jag ha.

copyright tessuws

Nikin


TÄSSAN - FÄRGAR HÅRET

just nu färgar jag håret mörkt brunt. Eller espresso som färgen heter.
 Tack niki för hårfärgen.



om ändå blickar kunde döda...

Julshopping med nikisen

Nikisen kom hem till mig och jag "klippte" hennes hår, hon grät typ.. Sen åkte vi till vällingby för jag måste ju handla julklappar som jag inte hade gjort.... aja vi var där ett tag, niki misshandlade barn på donken och kollade efter turkar som vanligt. Men det enda vi hittade var massa killar från arabdalen. Sen var vi "otrevliga" mot jasmina, men vadå ? Hon tappade ett par kallsonger så jag sa; Jasmina du tappade dom här, men hon ba: nej det gjorde jag inte. Sen gick hon surt iväg medans niki och jag låg på golvet och skrattade.. VI ÄR SÅÅÅÅ NORMALA !



tessochniki.

Schtäääääkar kväll med niki och molly


schtek så seriös är vi efter 5 liter cola..


Niki och cola funkar inte tillsammans.

JULAVSLUTNING

Äntligen ! Dagen som jag har längtat till i flera månader är nu här :)  Idag är det Julsvslutning i skolan och jag har överlevt en halv termin i sjunan, underbart ! Tiden har gått läskigt fort, det känns skönt att få vila i två veckor nu.  Jag börjar kvart i nio och då ska vi kolla på när skolas kör sjunger massa julsånger, och sen ska lärarna prata lite sen slutar vi. Då ska vi till wociks (åkermyntan) och sen vällingby. Hemma hos mig är jag den enda som är vaken så har det aldrig varit förut det brukar alltid vara jag som vaknar sist.

Nu ska jag gå och göra mig iording och sätta på tv och kolla på Vakna med the Voice och kolla rapatacken (stavas det så ?). Dom är grymma!!



















Hejdå och ha en bra dag <3

Ipod touch


Veckan's babe.

Enligt emelie är jag veckans babe. Tack för den gumman :)


Veckan's babe: Therese W

Cute Animal Christmas Song


BÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA


monday

Idag var det simtest i skolan, så vi åkte till vällingby simhall och simmade. Det gick bra, sen efter det gick jag, niki och sanna upp till vällingby centrum och åt på subway drack jolt cola och skrattade. Sen åkte vi hem till nikisen och gick ut med hennes hund, sanna verkade gilla den ganska mycket, sen gick vi till sandra och var där ett tag. Vi gjorde knäck som jag inte hann smaka för jag skulle hem innan dom blev klara. Och nu är jag hemma igen.






















all kärlek på er !

Sneezing Panda

jag och niki har skrattat åt det här i evigheter


3:e advent

idag är det 3:e advent, shit vad tiden går fort. Snart är det julafton och nytt år.

idol 2008

kevin  vann idol 2008

plåga imorgon

imorgon är det lucia och vi måste vara med skitungarna hela dan. kill me now.

jag kan inte prata

skratta inte åt mig !

video



dålig kvallité men den är rolig så måste lägga upp den ändå..

säääääär-lek




jag, niki, sändra (h)

I'm at sanna's place

hello everybody, right now i'm at sanna's. She's so cool. I'm just kidding i'm not gonna write on engelska.. Vi har rast i typ en timme nu så, we are here.


bye bye

bottom

jag har typ skrattat åt det här ganska länge nu. det är min humor.. not



niki har galna fatasier

NIKI säger: HAHA vet du vad vi MÅSTE göra innan året är över
NIKI säger: "nej niki berätta"
NIKI säger: okej, om du insisterar så. vi måste gå in på plantagen och leka aspackade och fråga efter typ. kondomer. eller sushi.
tess säger: aaa som fan !!'


hon är galen

CANON EOS 450D


jag vill ha !

5.25 liter tysk fanta.

Idag har jag köpt 5.25 liter tysk fanta, varit på julbord med släken, fottat jätte mycket med pappas systemkamera, köpt 79 kg godis med pappa, gått upp 10 kg.

På hemvägen så stannade vi i en stor godis butik och skulle köpa godis som pappa sen ger till företagen där han jobbar på. Så vi gick in och säger:

pappa: får man rabatt om man handlar en större mängd godis ?
tjejjen som jobbade där: Ehhh... hur mycket pratar vi om då ?
pappa: njaa, vet inte riktigt men kanske 40-50 kg.
tjejjen som jobbade där: *tappade ansiket av chock* du får prata med chefen om det.....


Vi handlade 79 kg godis och nu är pappa och handlar mer.

bilder;


mitt vardagsrum just nu.


5.25 liter tysk fanta !

for the record

Snart är det for the record på tv. Det är typ nån dokumentär om britney spears. Verkar bra, så jag ska kolla på det. Sen ska jag nog sova om inget annat.

 Imorgon ska jag och min släkt på julbord nånstans utanför stockholm. Men dom har as god mat där. Sen på hemvägen ska vi stanna och handla upp en godisbutik i enköping som vi gjorde förra året. Pappa brukar göra korgar fyllda med godis och sen ge bort till företagen där han jobbar på. Förra året köpte vi upp typ hela deras lager med dumle, och annat chocklad godis. Det hela gick på några tusen, inte några utan väldigt mycket iallafall.

ha en skitdålig kväll, tä-räs 


ha ha ha ha ha

tog den här från niki för jag så tråkig -.-

skriv ditt namn: therese
utan att se: therese
med hälen: ttghnhedrfeswed
med hakan: tgfhedfrdeszes
med lillfingret:therese
med pannan: 5rt64ew3e
med näsan:vthecrxesxe
med armbågen: theresez


tänk hur roligt det här måste sett ut när jag gjorde det xD

Mina planer för helgen

Jag insåg nyss att jag har skrivit ovanligt många inlägg idag. Små, korta meningslösa inlägg, men dom är roliga, specielt filmerna. Dom är gjorda idag på skoltoan som är ca 1 kvadrat meter stor... Det var därför det var så jävla kul att lägg upp dom men det var roligare om man var där inne och dansade.

Imorgon ska jag på hundutställning i älvsjömässan. Vi ska ställa ut min fiiiiiina Dobberman Castor. Ska dit halv åtta imorron. Så jag måste gå upp tidigt imorgon, men det är det värt. Sen efter det kanske jag åker till stan eller vällingby och handlar julklappar eller så hittar jag på nått med roliga sanna.

two movies made by us


jag och naomi och niki som filmar

jag, ella, emelie, molly, sandra, evelinn och niki som filmar

till niki

Hej min älskade vän niki. När du läser detta vill jag att du ska veta att du äe en stor bajskorv. Jag tycker att det är omoget av dig att inte berätta dom hemliga sakerna du gör hela tiden.  Vad tror du att jag ska göra ? Jag är ingen tjallare och det vet du. Så säg bara nu för fan !




fjortisar

Ni tror att ni är något men ni är baraa två wannabe's. Ni är så skabbiga gå och dö !

här ska man skriva en rubrik

Alla som inte dansar är våldtäcktsmän.
Alla som inte våldtar är dansbandsmän.





















copyright thessanisthlm.se



torsdag

fläcken har damp.

i jul önskar jag mig...


lite av det jag önskar mig

I gillar min lilla äckliga mp3


RSS 2.0