Coolaste dagen, ffs, vi träffade kändis ! woho !

Asso shiit villken dag. Först var jag i skolan sen följde jag med albin, devin, nohan, oskar och max till Orion ( Världens bästa pizzeria). På vägen dit mötte vi maja, agnes och rebecka så dom hängde också med dit. På resturangen är alla killar fett blyga och det var tråkigt så skulle vi möta lotta och louise. Så skojjade albin och sa kolla nu kommer lotta, så vi kollade dit och skrattade för det var ju inte lotta. Sen när vi kollade vem det var tyckte vi att vi kände igen henne. Sen gick hon och satte sig vid det bordet som vi satt vid ( det var ju lång så hon satt dig på  andra sidan med sin kompis). Sen när vi hade ätit klart gick vi och satte oss utanför ett konditori som ligger precis bredvid pizzerian. Killarna var blyga och gick typ hem men vi stannade och hade roligt. Vi gick in i kondiset och köpte havreboll och fick en varsin klubba. Sen gick hon som vi kännde igen och hennes kompis in på konditoriet och vi tittade jätte mycket så vi bestämmde att vi skulle fråga när hon kom ut. Han som jobbade där innne kom ut med en tallrik med bakelser GRATIS vi började äta på, och den var inte så jätte god. Men det var snällt ändå. Sen kom dom ut och vi frågade om hon var känd från nånstans och sen kom vi på att det var Artisten/rapparen AISHA. Hon var känd ett tag och sen försvann hon typ. Vi stod och pratade med henne ett tag sen gick dom.

Sen började alla gå hem så på vägen hem så gick vi förbi busshållsplatsen och där stod och hennes kompis ´hade precis gått på bussen. När vi gick förbi började hon prata med oss. Hon var jätte snäll och trevlig, och det visade sig att hon bodde här i hässelby. Sen sa rebecka tess, kan inte du ta kort på henne med din mobil ? Så jag frågade om det var okej hon var sa såklart ja.

       
Blyga  Boysen                 , Agnes                               , Maja

    
Aisha                                ,  Rebecka och Aisha       , Aisha och jag xD

P.S idag bjuder jag på bilden på mig och aisha för den var inte den finaste och det var ett misstag att ta alla korten i svart/vit

<3 T


Kommentarer
Postat av: Anonym

tror det stavas ayesha ;)

2008-09-08 @ 22:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag är lat!br />
E-postadress: (visas ej!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
oncontextmenu="return false"